4 Червня 2019

ЖК Tetris Hall - ексклюзивні рішення для вашого комфорту

ЖК Tetris Hall відкриває нову главу в історії сучасної київської архітектури.

Надихнувшись тим, що все в цьому світі прагне до гармонії, балансу і досконалості, ми створили проект, де вдалося поєднати в рівній мірі комфорт і зручність з сучасними архітектурними та візуальними рішеннями

Квартира тут - уособлення успіху та іміджу успішної людини. Вся інфраструктура - в кроковій доступності. Все, що вам потрібно - поруч.

image001.jpg

Цілодобовий консьєрж-сервіс

Стійка-ресепшн з консьєрж-сервісом 24/7 - максимально оперативне вирішення побутових питань в найкоротші терміни (в комплексі функціонує власна служба експлуатації та сервісу), а також зустріч гостей в холі, замовлення таксі і т. п. 

image002.jpg

Надійна охорона і відеоспостереження 24/7

Цілодобове відеоспостереження і охорона дозволяють вести контроль над тим, щоб на території не було сторонніх і забезпечують надійний захист майна. 

image003.jpg

Система «розумний дім»

У квартирах встановлено систему «розумний будинок» (Gravity Smart Building), за допомогою якої можна користуватися системою відеоспостереження, оповіщення та безпеки, а також підтримувати зв'язок з обслуговуючою компанією. При бажанні, можна самостійно встановити додаткові функції. 

image004.jpg

Просторе лобі

У лобі комплексу знаходиться зона відпочинку, бар і ігрова зона для дітей. Уся вхідна група виконана в єдиному стилі і продумана до дрібниць.

image005.jpg

image006.jpg

Приголомшливі види з лаунж-зони на даху

Комфортна лаунж-зона розташувалася на даху комплексу. Тут можна споглядати метушню ранкового міста, плаваючи в басейні, спостерігати за заходом сонця, насолоджуючись соковитим стейком в зоні барбекю, і дивитися на кращі види ледачого вихідного Києва. 

image7.jpg

image008.jpg

Фітнес центр

Витрачати час на дорогу до спортзалу більше не потрібно. Безшумний швидкісний ліфт за секунди доставить в фітнес центр, обладнаний найсучаснішими тренажерами.

image009.jpg

Party-Room

Право на приватність і комфорт мешканців Tetris Hall - це те, що творці комплексу продумали в першу чергу. Party-Room - це місце, де можна влаштувати найкращу в світі вечірку, не виходячи з комплексу.

image010.jpg

У цьому проекті KAN Development втілив мрію про ідеальний будинок, адже Tetris Hall створений з думкою про комфорт і безпеку кожного, хто стане його жителем.

Запис на
консультацію