4 Червня 2019

Якість життя Тетріс-хол

KAN Development - це надійність, висока якість і довговічність житлових об'єктів на столичному ринку нерухомості. Кожна деталь ретельно продумується, щоб створити високу якість життя для резидентів своїх комплексів.

ЖК Tetris Hall класу "еліт" - яскравий представник професіоналізму KAN. Тут продумана кожна деталь, щоб створити високий рівень комфортного життя для всіх резидентів комплексу. Індивідуальний підхід до дизайну, використання тільки якісних екологічно чистих матеріалів для будівництва та оздоблення приміщень, ретельно продумана інфраструктура і створення своєрідної оази зелені на території комплексу - ось що відрізняє його від інших. 

image001.png

У досить амбітному проекті Tetris Hall девелопер подбав про всі сфери життя кожного жителя комплексу, зокрема:

Зручне розташування

ЖК Tetris Hall знаходиться в самому серці Києва по вул. Ділова (Димитрова) / вул. Анрі Барбюса, 1/2 Печерського району. Звідси до станції метро «Олімпійська» всього 6 хвилин пішки. Крім того, в безпосередній близькості розташована велика кількість державних установ і бізнес центрів.

image003.png

Сучасна архітектура з креативними фасадами

Для зведення комплексу використовували абсолютно нове архітектурне рішення, завдяки якому будівлі нагадують справжній тетріс. Великі панорамні вікна не тільки пропускають більше світла в житло, а також красиво «грають» на сонці, обрамляючи яскравий іскристий силует комплексу. Додатково, фасади прикрашені різнокольоровою підсвіткою, що створює незвичайний образ будівлі у вечірню пору. 

image005.png

Приголомшлива вхідна група

Тут є все, що потрібно для комфортного життя преміум-класу:

• стійка-ресепшн з цілодобовим консьєрж-сервісом;
• просторий хол;
• цілодобова охорона і відеоспостереження;
• обслуговуюча сервісна компанія;
• комфортна лаунж-зона, розташована на даху, де можна поплавати в басейні, а також насолодитися зоною барбекю;
• фітнес центр, party-room;
• лобі з баром і ігровою зоною. 

image007.png

Зручне планування простору

У просторому подвір'ї, закритому від авто і сторонніх, можна відпочити і добре провести час на території в цілих 5 тис. м2 ексклюзивного ландшафтного дизайну, який подарує відчуття комфорту, спокою й умиротворення.

Всередині будівлі є красивий хол з м'якими і зручними диванами, де не тільки можна розслабитися і відпочити, а й провести ділові зустрічі в спеціально відведених для цього зонах.

image009.png

Безшумний швидкісний ліфт

До необхідного поверху можна дістатися за допомогою швидкісного безшумного ліфта. «Розумний» ліфт відвезе на підземний паркінг або саме на той поверх, на якому проживає людина, оскільки тут використовуються електронні ключі, спеціально запрограмовані відповідним чином. Більш того, ліфтові холи прикрашені дерев'яним панно, а стіни - мармуровими панелями. В обробці коридорів переважно використовується дорога і якісна штукатурка і плитка.

Зручне планування квартир

Всього в ЖК Tetris Hall передбачено 138 квартир, серед яких одно-, двох-, трьох-, чотирьох- і п'ятикімнатні житлові об'єкти. При розробці планувань застосовані кращі сучасні рішення: правильна форма (квадрат або прямокутник), великі панорамні вікна і високі стелі (3 м). Дуже компактно проведені всі необхідні інженерні комунікації. 

image011.png

Лаунж-зона на даху ЖК

На даху житлового комплексу знаходиться розкішний просторий басейн, біля якого можна влаштовувати вечірки, а пройшовши по унікальному мосту, який з'єднує дві будівлі ЖК, ви потрапите в зону барбекю, звідки відкривається приголомшливий вид на центр Києва.

Дитячий садок

На території самого житлового комплексу передбачено дитячий садок від відомого бренду «Академії Сучасного Освіти «А +». Завдяки такому розташуванню батьки зможуть більше часу проводити з дітьми, а цілодобова охорона дозволить не хвилюватися за їх безпеку.



Запис на
консультацію