7 Вересня 2017

ЖИТЛОВИЙ КОМПЛЕКС «TETRIS HALL» ОТРИМАВ ДЕРЖАВНУ НАГОРОДУ

10 липня в приміщенні Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України відбулося нагородження кращих будівель і споруд країни, побудованих і введених в експлуатацію в 2016 році. Під час церемонії житловий комплекс Tetris Hall був відзначений як кращий багатофункціональний висотний комплекс. Девелопером об'єкту виступила компанія KAN Development, генеральним підрядником - KANBUD. Варто відзначити, що раніше такою ж нагородою були відзначені ЖК «Паркове Місто» і «Академія Сучасного Освіти А +», як кращий житлової та соціальний об'єкт, введений в експлуатацію на території України в 2014 році.

KAN Development була заснована в 2001 р, коли в Україні тільки зароджувався професійний девелоперський бізнес. Спільно зі своїми партнерами компанія розвиває одночасно більше 15 проектів, що знаходяться на різних стадіях реалізації. Діяльність KAN Development визнана міжнародними експертами, фахівцями ринку і жителями столиці. За останні роки компанія і її проекти ставали кращими в номінаціях «Кращий девелопер», «Кращий торговий центр», «Кращий офісний центр», «Кращий житловий комплекс» в рейтингах MAPIC Awards, iBuild, CommercialPropertyAwards, Best-of- the-Best, ChoiceoftheYear («Вибір Року») і ін.
 
Житловий комплекс «Tetris Hall» - це комбінація модерністичної архітектури, вдалого розташування і висококласного сервісу від одного з найбільш визнаних девелоперів України KAN Development.

Запис на
консультацію